Menu
Filters tonen

BerkemannBerkemann schoenen, pantoffels en slippers online kopen

Berkemann comfortschoenen, pantoffels en slippers voor gezonde voeten. In 1885 richtte Heinrich Ad. Berkemann in Hamburg hun schoenenbedrijf Berkemann op. Hij maakte vooral comfortabele en passende maatschoenen en vond de eerste orthopedische inlegzool uit. 

De producten van Berkemann staan in het teken van gezonde voeten. Typisch voor elke Berkemann schoen is het originele 5-fasen voetbed dat het welbehagen voor de voeten en de benen bevordert. De schoenencollecties van Berkemann zijn vooral bekend voor de comfortabele slippers met klevers, muiltjes met uitneembare inlegzolen en stretchmateriaal.

Bij het selecteren van de gebruikte basismaterialen legt Berkemann de nadruk op de kwaliteit, de oorsprong en het productieproces. Zo worden uit zacht leer van Italië vervaardigd. Met een eigen productiefaciliteit in Hongarije creëert Berkemann de basis voor de beste kwaliteit en het hoogste draagcomfort.

Het zeer flexibele en elastische stretchmateriaal in een Berkemann schoen is bijna niet te onderscheiden van echt leder, de schokabsorberende tussenzool ontlast de gewrichten bij elke stap. De wasbare uitneembare voetbedden met lederen hoes zorgen voor een gezond voetklimaat. Kom de Berkemann comfortschoenen, slippers en pantoffels vrijblijvend eens passen in onze schoenenzaak of koop ze online.


Fashion & Comfort shoenen Rudy en Katrien helpen u persoonlijk Al meer dan 20 jaar vakkennis Full service met de glimlach


Volg ons op InstagramVolg ons op Instagram

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

© 2021 Ruka Shoe BV BTW BE 0470.115.052 Kerkstraat 15, 9550 Herzele +32 53 62 62 08 info@rukashoe.be
Nieuws Nieuwsbrief Algemene voorwaarden Retourneren Privacy policy Cookie policy Sitemap Quoted: Websites met méér